Gelegenheidsmode

Eindexamenkandidates ontvangen van ons kortingen tot 50% op hun gelegenheidskleding-outfit voor het schoolgala, dit is vaak goedkoper dan huren.

De grootste collectie gelegenheidskleding van Limburg.
Persoonlijk, vakkundig en bovenal eerlijk advies.
Eigen vakkundige coupeuse in huis voor de perfecte pasvorm.
De aanvangsprijs voor cocktail- en galajaponnen is ca. €170,-.
Speciale “cruise” collectie.
Bijpassende schoenen en accessoires bij ons verkrijgbaar.
Speciale collectie voor het schoolgala van eindexamenkandidates met kortingen tot 50%.

Onze collectie gelegenheidskleding is een begrip in Limburg en is één van de uitgebreidste van zuid Nederland. De collectie biedt ruime keuze voor alle leeftijden. Heeft u een eindexamenfeest, communiefeest, galabal, cocktailparty, bruiloft, of jubileum in het verschiet kijk dan eens bij Wilco de Luxe
Met name de internationale collecties van Joseph Ribkoff en Frank Lyman kenmerken zich door het feit dat men de tops en jasjes na het feest ook met een sportieve pantalon of rok kan combineren. Zo creëert u dus meerdere draagmomenten.
Gaat u een cruise maken? Ook daarvoor hebben wij een uitgebreide collectie gelegenheidskleding in de zogenaamde “kofferkwaliteit”. Kreukvrij, makkelijk wasbaar, groot draagcomfort en uitermate geschikt voor dit doel.
Zoals u wellicht weet, noteren wij van ieder artikel uit deze collectie gelegenheidskleding voor welke gelegenheid dit wordt verkocht . Dit om te voorkomen dat wij hetzelfde artikel ook aan iemand anders voor hetzelfde feest verkopen. Omdat wij van ieder model slechts enkele stuks inkopen, kan het voorkomen dat uw maat van uw favoriete kledingstuk niet voorradig is. Als u ruim op tijd komt, hebben wij vaak nog de mogelijkheid uw maat na te bestellen. Houdt u echter rekening met een levertijd tot ca 4 weken.
Naast een uitgebreide collectie gelegenheidskleding, vindt u bij ons ook alle accessoires om uw outfit geheel naar uw wens te completeren zoals handschoenen, cocktailtasjes, diadeems etc.
Ook brengen wij een uitgebreide collectie damesschoenen, zowel in leder, als ook in satijn. De satijnkwaliteiten kunnen indien gewenst in de kleur van uw outfit geverfd worden.

Enkele foto’s uit onze actuele collectie gelegenheidskleding ziet u links in beeld. Onder de menukeuze “foto’s” vindt u meer foto’s, die u onder de menukeuze “Foto’s” ook in groter formaat kunt bekijken.
Op deze foto’s rust copyright.
Kopen, of huren?

Vaak overwegen eindexamenkandidates om hun outfit voor het schoolgala te huren. Wij bieden daarom speciale kortingen op een groot aantal speciaal voor examenkandidates geselecteerde modellen. Kopen is dan meestal voordeliger dan huren. In de studententijd die volgt, kan de gala-outfit dan namelijk ook gedragen worden voor de studenten-gala’s en hoeft men niet opnieuw te huren. Heb je komend jaar je eindexamenbal? Loop dan eens even bij ons binnen en laat je verrassen door onze uitgebreide en speciaal voor jou aantrekkelijk geprijsde collectie gelegenheidskleding!