Site-Informatie

De Home-page van deze website is ingericht als Nieuwspagina, waar telkens de laatste nieuwsberichten te zien zijn. In de balk links naast het tekstvak vindt u onder de kop “Nieuws” de koppen van de laatste nieuwsberichten. Klikt u op een nieuwsbericht, dan opent dit bericht op de blogpagina en kunt u daarop reageren. Wij willen ook middels deze website graag met u in gesprek komen.
De basisinformatie over onze collectie vindt u onder de menukeuze “Collectiefoto’s + Merken”.
In het uitklap-menu daaronder worden de onderdelen van onze collectie beschreven en toegelicht en vindt u de pagina met onze foto-albums. U kunt deze naar keuze als diavoorstelling bekijken, of hier handmatig doorheen bladeren. Als u op een foto klikt verschijnt deze in groot formaat.
In de menubalk vindt u ook de pagina “Recensies”. Hier kunt u lezen hoe klanten en bezoekers onze winkel en service beoordelen en kunt u zelf een recensie schrijven. Wij hechten grote waarde aan deze beoordelingen en gebruiken eventuele kritieken om onze dienstverlening verder te verbeteren.
Onder de menukeuze “Foto’s” treft u verschillende fotoalbums, waar u foto’s van onze collectie naar keuze als diavoorstelling kunt bekijken, of hier handmatig doorheen kunt bladeren. Als u op een foto klikt verschijnt deze in groot formaat.