Klantenkaart

Met onze klantenkaart spaart u voor een bonus van 5% over uw aankoopbedrag. Na uw 10e aankoop binnen 3 jaar wordt over het totaal van de tien aankopen een cadeaubon uitgeschreven. Deze wordt aan uw klantenkaart gehecht, zodat u deze bij uw volgende aankoop kunt verrekenen met het aankoopbedrag. Deze cadeaubon blijft onbeperkt geldig. De klantenkaart wordt door ons bijgehouden en blijft bij ons in de winkel. Als houdster van een klantenkaart heeft u de volgende voordelen:

– Bonus van 5% over uw aankopen.
– Uitnodigingen voor onze modeshows met indien gewenst gereserveerde zitplaatsen.
– Extra korting bij het begin van onze opruiming

De voorwaarden voor onze klantenkaart:

De klantenkaart is strikt persoonlijk en niet aan anderen overdraagbaar.
Op de klantenkaart worden alleen de bedragen genoteerd van de zonder korting aangekochte artikelen. Afgeprijsde artikelen en veranderkosten worden niet op de klantenkaart genoteerd.
Indien u bij één bezoek meerder artikelen tegelijk koopt wordt dit voor de klantenkaart als één aankoop gerekend en dus als één bedrag op de klantenkaart genoteerd.
Bij ruiling wordt voor een eventueel resterend tegoed een tegoedbon uitgeschreven. Dit telt dus niet als nieuwe aankoop. Het originele aankoopbedrag blijft op de kaart genoteerd.
Een aankoop blijft geldig voor opname op de klantenkaart gedurende drie kalenderjaren na de datum van aankoop (datum volgens kassabon). Indien drie jaren na de eerste op de kaart genoteerde aankoop de kaart niet vol is, wordt deze eerste aankoop van de kaart verwijderd.
Bij een volle klantenkaart (tien verschillende aankoopdata) ontvangt U een cadeaubon ter waarde van 5% van alle op de kaart genoteerde bedragen.
Als een klantenkaart laat aanmaken geeft u hiermee toestemming uw naam- en adres gegevens te gebruiken voor het toesturen van mailings en reclame.
Uw persoonlijke gegevens zullen door ons uitsluitend worden gebruikt voor het toezenden van reclame van Wilco de Luxe. Uw gegevens zullen nimmer zonder uw toestemming aan derden ter beschikking worden gesteld.
Indien u geen reclame van ons wenst te ontvangen dient u dit bij het aanvragen van de klantenkaart aan onze medewerkster kenbaar te maken, zodat dit op uw kaart genoteerd wordt.
Als u bent opgenomen in ons mailingbestand en geen reclame meer van ons wenst te ontvangen dan kunt u dit kenbaar maken:
– Schriftelijk (per post)
– Per E-mail.
– Persoonlijk bij één van onze medewerksters.
In gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien beslist Wilco de Luxe. Hierbij zal uiteraard in redelijkheid met belanghebbenden overlegd worden.

Indien gewenst kunt u deze tekst als word-document downloaden.