Recensies

Feb 11, 2012 by Helemaal TOP!!

Ik ben al meerdere jaren model in deze zaak. Voelde me er meteen op mijn gemak door de vriendelijkheid en openheid van het team, uitstraling van de zaak en de geweldig exclusive kleding.. Wat een genot om hier te komen, telkens weer..
De

Klasse !

Jan 27, 2012 by Maud W.

Je loopt binnen in een geweldig stijlvolle maar vooral warme zaak. Met de nieuwste collecties in huis inclusief de bijpassende accessoires, schoenen. Zeer behulpzame medewerkers, ik kom zeer zeker weer terug!!!!!

Zo hoort het !

Jan 05, 2012 by Claire

Vriendelijke, niet opdringerige bediening. Als iets me niet stond werd dat ook direct gezegd. Ik kreeg hier écht het gevoel dat het om mij ging en niet om de verkoop. Ik kom hier zeker terug.

Nov 26, 2011 by Joyce Keijbets

De samenstelling van de collectie met bijpassende accessoires heb ik nooit eerder gezien, de passie die dit gehele team heeft voor de prachtige merken. De service en diverse spectaculaire events geven de klant werkelijk een LUXE gevoel!

Super Service!

Nov 21, 2011 by Michelle Janssen

Geholpen worden bij Wilco de Luxe is een hele ervaring. Meteen bij het binnenkomen werd ik uitvoerig geholpen en was binnen 15 minuten buiten met precies datgene wat ik zocht.