Damesmode 2012, onze trendy voorjaar/zomercollectie

Ook dit seizoen brengen wij weer een prachtige collectie trendy damesmode voor ieder draagmoment. Wij hebben deze damesmode 2012 voorjaar/zomercollectie zo samengesteld, dat ook de merken onderling uitgebreid te combineren zijn. De combinatie mogelijkheden binnen onze collectie damesmode zijn zo ruim, dat iedereen een unieke outfit kan samenstellen geheel naar de persoonlijke smaak. Hierdoor weerspiegelt en versterkt uw outfit uw persoonlijkheid.
Onze trendy-collectie is speciaal afgestemd op de jonge, modebewuste vrouw die zich wil onderscheiden van de massa. Kortom elegant. vrouwelijk, exclusief, stoer en sexy tegelijk. Deze damesmode collectie is samengesteld uit merken die wij exclusief voor Sittard voeren met een sterke prijs-kwaliteitsverhouding en groot draagcomfort.
U, als modebewuste vrouw, weet wat u wilt en bent goed in staat uw eigen garderobe samen te stellen. Toch helpen onze eerlijke en deskundige medewerksters u graag, om de uitgebreide combinatie mogelijkheden van deze collectie te tonen.
Uiteraard bieden wij ook een zeer divers assortiment accessoires waarmee u uw outfit kunt completeren en die extra persoonlijke touch kunt geven.
Een impressie van onze collectie damesmode 2012 voorjaar/zomer ziet u hiernaast. Onder de kop “Collectiefoto’s” in de navigatiebalk kunt u de foto’s van onze collectie damesmode 2012 in groter formaat bekijken.